Смайл – опитування «Дзеркало вражень»

Сьогодні сучасна бібліотека - це не тиха місцина, де говорять пошепки і читають старі книжки, а сучасний, обладнаний за останнім словом техніки інформаційно-культурний заклад, де вирує життя.

Для забезпечення потреб читачів у бібліотеці постійно проводяться анкетування,опитування.

Так у Центральній дитячій бібліотеці ім. М. Горького впроваджена нова форма роботи з читачами, для отримання оцінки роботи.
Щоб відчути настрій, з яким відвідувачі залишають бібліотеку було проведено смайл-опитування «Дзеркало вражень».

Цей спосіб опитування дуже ефективний. Адже не кожен читач може сказати чи написати в анкеті своє ставлення до бібліотеки та бібліотекаря. А за смайликом, без слів, зрозуміло, яке враження відчув кожен користувач. Відвідувачам бібліотеки були запропоновані смайлики з різними виразами (усміхнені та сумні). Кожен повинен був вибрати та вкинути до скриньки смайлик настрою з яким він залишає бібліотеку.
В кінці робочого дня разом із відвідувачами бібліотекарі провели підрахунок смайликів (кількість смайликів - відвідувачів за день). Спостерігачами підрахунку голосів були відвідувачі Інтернет-центру які зацікавлено спостерігали за відкриттям скриньки та підрахунком смайликів. Підрахунок показав, що діти з радістю відвідують бібліотеку і задоволені якістю обслуговування наданих їм послуг, тому що в скриньці були лиш усміхнені смайлики.

Кiлькiсть переглядiв: 219

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.