Професійне онлайн-навчання

08 червня на базі Сумської обласної бібліотеки для дітей відбулося обласне професійне онлайн-навчання «Дитяча бібліотека як активний учасник формування національної свідомості юних користувачів», відповідно до наказу управління культури Сумської обласної адміністрації.

До нього долучилися фахівці Шосткинської міської територіальної громади, що надають інформаційні послуги користувачам- дітям.
Бібліотечній спільноті області були цінними думки знаних українських письменників і поетів – Дари Корній, Тетяни Горицвіт (Луньова), Марини Товстенко, Тамари Герасименко, Владислава Івченка, які долучилися до участі в заході. Далі роботу онлайн-навчання продовжила інформаційно-професійна платформа «Палітра бібліотечного досвіду», під час якої провідні фахівці обласної бібліотеки для дітей і бібліотек Сумщини висвітлили такі питання, як «Нові реалії національно-патріотичного виховання юних користувачів у контексті часу», «Україна читає – Перемогу наближає!» та «Мій край, прадавній і сучасний» тощо.
Підсумовуючи роботу професійного зібрання, керівник Сумської обласної бібліотеки для дітей Лілія Тогобіцька подякувала всім за відданість бібліотечній справі, любов до дітей і книги та побажала миру.
Кiлькiсть переглядiв: 47

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.