Веб-сайти на допомогу вивченню англійської мови

BBC Learning English - безліч напрямків, відео та аудіо-матеріалів з текстівкою і транскрипцією, шестихвилинні ролики на різні теми.

Livemocha - це справжнісінька соціальна мережа для вивчаючих іноземні мови. Відео або аудіо-чат забезпечать кращу практику.

Bussu - на цьому ресурсі можна знайти англомовного співрозмовника. На ресурсі велика кількість уроків для запам’ятовування лексики, постановки вимови та інших аспектів вивчення мови.

LinguaLeo - тематичні курси, особистий словник з озвученням, набір тренувань: аудіювання, кросворди, переклад слів. Нудьгувати не доведеться. З журналу розвитку ви можете дізнатися свій реальний і можливий прогрес у вивченні мови.

Duolingo - пропонуються численні письмові уроки та диктанти. Розділ для практики вивченої лексики, за один курс ви можете вивчити до 2000 слів.

ESLPod - жива американська англійська мова, багато подкастів, які охоплюють всі сфери життя, завжди присутній гумор. Лексика за рахунок методу подачі досить легко засвоюється і закріплюється.

liuro.com.ua - англійські пісні як інструмент вивчення англійської мови, вправи на граматику, крилаті вислови , англійські фільми з субтитрами.

Engvid - відеоуроки англійської мови. Усі записи розділені за категоріями в залежності від рівня знання мови і об’єднані за тематикою - можна дивитися уроки для підготовки до іспитів або уроки, що пояснюють конкретні аспекти граматики.

Exam English - це супер сайт для тих, хто готується до міжнародних мовних іспитів IELTS, TOEFL та до інших. Також ви зможете пройти онлайн тести і визначити свій рівень англійської на даний момент.

Loyalbooks - має більше 7000 безкоштовних аудіокниг англійською мовою. Завантажуйте вподобану книгу, слухайте в дорозі додому, до школи, в будь-яку вільну хвилину і вчіть мову.

З іграми вчити англійську граматику і нові слова веселіше

learnenglishkids.britishcouncil.org - безкоштовні онлайн-ігри англійською мовою для дітей. Заповніть прогалини в пропозиціях або дізнавайтеся, як правильно пишуться хитрі фрази.

teacheng.info/games - ігри, спрямовані на розвиток словникового запасу; розвиток навичок правильної вимови слів.

stepup.com.ua – ігри вчать правильно будувати англійські речення; допомагають запам’ятати слова з різних тем, вприслівники, дієслова.

allforchildren.com.ua - онлайн тренажер для повторення і закріплення правопису слів англійської мови; складання слів з комбінацій літер; гра на уважність з прихованими на картинках літерах.

ua.qwertygame.com - можна створювати слова, придумувати асоціації, вивчати алфавіт, є навіть клавіатурний тренажер для швидкого друку англійською мовою на комп’ютері.

Якщо щось невідомо, то на допомогу прийдуть вірні помічники – онлайн-словники

Онлайн-словники перекладу: translate.meta.ua translate.google.uа lingvo.ua Онлайн-словники з транскрипцією: lingorado.com wordreference.com en-umbrella.ru study-languages-online.com

2016 рік оголошено роком англійської мови в Україні. Відповідний указ підписав президент України Петро Порошенко. Рішення про оголошення 2016 року роком англійської мови в Україні ухвалене з метою сприяння її вивченню для розширення доступу українців до світових можливостей, забезпечення інтеграції України до європейського простору. Знання англійської мови вже давно стало необхідністю в сучасному світі і вивченні її у ранньому віці створює чудову основу для свідомого засвоєння англійської мови в майбутньому.

В Центральній дитячій бібліотеці ім. М.Горького створене комфортне та привабливе середовище де маленькі користувачі можуть потрапити до невідомого світу англійської мови. За допомогою навчальних та пізнавальних ігор діти запам’ятовують англійську абетку, цифри, кольори, назви тварин та збагачують свій словниковий запас за допомогою прослуховування англійських пісеньок та мультиків.

В читальних залах дитячої бібліотеки для користувачів організовані довідкові зони «Англійська мова – куди зараз без неї» та « Україна розмовляє англійською» де представлені довідники, словники, розмовники та література для малюків, яка допоможе зробити перший крок у вивченні англійської мови.

/Files/images/P2178609.JPG

/Files/images/P3098685.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 853

Коментарi

  • Smithb823

    2018-04-13 10:16:49

    Rattling great visual appeal on this web site, I'd value it 10. ffdaggcbccefceke...

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.