Український інститут книги-центральній дитячій бібліотеці м.Шостки

Бібліотечний фонд-це основа діяльності бібліотеки. А поповнення бібліотечного фонду актуальне і болюче питання для кожної бібліотеки.

В останні роки в Українському інституті книги та Міністерстві культури і інформаційної політики діє програма поповнення бібліотечних фондів публічних бібліотек України. У 2020 році серед 16 тис. бібліотек України Український інститут книги вибрав тільки 606 бібліотек,які будуть брати участь в цій програмі.
З міста Шостки була вибрана Центральна дитяча бібліотека. І ось в лютому місяці, як раз на передодні Міжнародного дня дарування книг бібліотека отримала безцінний скарб від держави - 319 книжок. Це тільки частина надходжень. Друга партія книжок надійде трохи пізніше.
Погляньте які книжки. Вони всі різноманітні за змістом і форматом, дуже гарно оформлені. Цікаві за тематикою. На будь який смак. Це українська і зарубіжна література від українських видавництв. Ці книжки користувачам бібліотеки буде легко розпізнати у книжковому фонді бібліотеки. На кожній з них є спеціальна фірмова наліпка від Українського інституту книги. На сторінці бібліотеки у Фейсбуці та на сайті бібліотеки бібліотекарі будуть розповідати про нові надходження.
Щиро дякуємо #Українському_інституту_книги, Міністерству культури і інформаційної політики за такий чудовий подарунок. Маємо надію на подальшу співпрацю.
А всіх книголюбів Шосткинської громади запрошуємо до бібліотеки.

/Files/images/IMG_0188.JPG

/Files/images/IMG_0234.JPG

/Files/images/IMG_0241.JPG

/Files/images/IMG_0243.JPG

/Files/images/IMG_0247.JPG

/Files/images/IMG_0239.JPG

/Files/images/IMG_0269.JPG

/Files/images/IMG_0261.JPG

/Files/images/IMG_0268.JPG

/Files/images/IMG_0240.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 211

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.