Майданчик творчості в бібліотеці

Кожного року під час літніх канікул працівники Центральної дитячої бібліотеки організовують для дітей шкільних таборів міста творчі майданчики, для того щоб канікули були цікавими та змістовними. В цьому році продовжилась добра традиція і для них в бібліотеці працював майданчик творчості «Фантазія та творчість умілих рук».

Керівники гуртків Центру естетичного виховання допомагали дітям освоювати види рукоділля і провели чудові майстер – класи. Веселий творчий настрій згуртував учасників молодшого шкільного віку.

Разом з керівником гуртка «Художня вишивка»-Буцик Наталією Іванівною, діти створювали чудові казкові квіти за допомогою ниток та голки.

Керівник зразкової майстерні «Бісероплетіння» Коновалова Світлана Михайлівна та її учасниці показували як робити з бісеру загадкового крокодильчика. Особливу зацікавленість присутніх викликала виставка робіт дітей цього гуртка.

На заході з задоволенням учасники творчості освоювали мистецтво народного ткацтва. Керівник гуртка «Ткацтво» - Якименко Неля Миколаївна вчила робити полотна за допомогою ткацького станка. Із різнокольорових ниток виходили дуже красиві та оригінальні ткацькі вироби, які кожен з дітей створював сам.

Керівник студії образотворчого мистецтва «Мальва» Михайличенко Тетяна Василівна показала дітям як робити «Веселкову літню квітку». В кожного вийшла своя незвичайна, особлива, чарівна квітка. Букетики з маргариток нагадуватимуть дітям про цікаві і корисні літні зустрічі в бібліотеці. Веселе товариське спілкування захопило і сподобалось всім учасникам майданчику. Діти отримали імпульс до нових задумів та кваліфіковану оцінку майстринь. Ми дуже дякуємо працівникам ЦЕВ за проведені майстер-класи для дітей нашого міста.

Кiлькiсть переглядiв: 337

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.