"Війна пройшла, а пам`ять залишається"

Працівники дитячої філії №3 у 3-А класі ШСШ №1 (вчитель - Грива Ірина Анатоліївна) провели урок пам`яті "Війна пройшла, а пам`ять залишається".Мовчан Тетяна Григорівна, бабуся учениці класу, розповіла про своє воєнне дитинство. Вона була молодшою сьогоднішніх третьокласників, але ті страшні часи запам`ала на все життя! Тетяна Григорівна бачила нацистів, колони військовополонених проходили через їхнє село, але сила духу та патріотизм наших земляків допомогли звільнити Україну від окупантів.

Абдюшева Т.В. представила дітям презентацію "Вклонімося великим тим рокам", в якій висвітлено події 1941-1943 рр. на Шосткинщині. Подвиг славетних земляків Кожедуба І.М., Береста О.П., Рибалка П.,Супруна С. - неоціненний для Великої Перемоги!

Хукаленко Т.О. -бібліотекар філії розповіла про свого дідуся-ветерана - Івашкевича Олександра Олександровича (1914-2012 рр.), який пройшов всю війну від вересня 1939р. і до травня 1945 р. Був двічі поранений.Нагороджений орденами та медалями. Пам`таймо великий подвиг наших воїнів!

Кiлькiсть переглядiв: 233

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.