Детектив-шоу "Агенство нерозкритих таємниць"

Продовжуються веселі і безтурботні літні канікули дітлахів міста у пришкільних таборах. Центральна дитяча бібліотека ім. М. Горького завжди радо та гостинно зустрічає своїх читачів. Час, проведений у бібліотеці проходить не тільки весело та цікаво, а ще й корисно та пізнавально. Не стало винятком і детектив-шоу «Агенство нерозкритих таємниць», яке пройшло з учнями пришкільного оздоровчого табору ЗОШ № 1 .

Детектив-це завжди інтригуюча, таємнича та захоплююча історія. Багато дітей захоплюються та цікавляться детективною літературою. Читаючи детективну історію напевно, що не один раз уявляли себе на місці знаменитого детектива і могли знайти злочинця не дочитавши книгу до кінця. Завжди дуже цікаво самому стати учасником детективних пригод, розкрити якусь таємницю, чи розв’язати заплутану задачу, або стати свідком розслідувань.

Саме такі завдання запропонували дітям у агенстві «Нерозкритих таємниць». Вони відповідали на запитання вікторини «Справа», вчилися правильно формулювати звинувачення у грі «Місце злочину», допомогали героям казок знайти свої речі. У завданні «Іспит» викривали персонажів, які скоїли злочин у своєму творі. Учням-«співробітникам» агенства треба було проявити знання літератури, кмітливість, спостережливість та уважність. Вони були дуже, задоволені, коли завдяки їх здібностям, знанням та вмінню була «закрита» остання справа.

Кiлькiсть переглядiв: 245

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.